szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Miközben új termékekkel rukkol ki az Apple, vannak olyan eszközök, amelyekről a cég úgy gondolja, meghaladta őket az idő. Azután elég csupán kihagyni a frissítéseket, hogy a felhasználók előbb-utóbb lemondjanak ezekről.

Ma kezdődik az Apple éves fejlesztői konferenciája, a WWDC, és bár elsősorban szoftver-orientált ez a rendezvény, valószínűleg új hardvert/hardvereket is megismerhetünk majd. Amire viszont a minimálisnál is kevesebb az esély, az az, hogy új iPad mini is lesz közöttük. Bennfentesek szerint – írja a Betanews – e készüléktípus napjai meg vannak számlálva.

©

Csökkennek az eladási számok, ráadásul az Apple már vékonyabb és könnyebb iPadeket készít. Tulajdonosaik ugyan használják még ezeket az eszközöket, viszont ha nem jön hozzájuk frissítés (és nem fog jönni), egy idő után mát nem lesznek kompatibilisek az új alkalmazásokkal, így szépen-lassan kihalhatnak. Az iPad mini 2-t már nem gyártják, és a közelmúltban az iPad mini 4 árát is csökkentették, hogy kitakarítsák a polcokat.

Amikor megjelentek az iPad minik még másmilyen volt a világ, tökéletes átmenetnek számítottak a 4”-es iPhone-ok és a 9”-es tabletek között. Mióta viszont vannak már 5,5”-es Apple-telefonok, kevésbé van értelme egy 7,9”-es tabletnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jön az Ikea Titan, egy otthonra szánt hangszóró, amit látni sem lehet majd

Jön az Ikea Titan, egy otthonra szánt hangszóró, amit látni sem lehet majd

Az SZFE új rektorhelyettese és új tanára is állami támogatást kap filmezésre

Az SZFE új rektorhelyettese és új tanára is állami támogatást kap filmezésre

Törölné vagy újra elhalasztaná az olimpiát a japánok közel háromnegyede

Törölné vagy újra elhalasztaná az olimpiát a japánok közel háromnegyede