szerző:
hvg.hu

Az Apple WWDC fejlesztői konferenciájának nyitányán éppen az App Store átalakításáról szóló részt hallgatta a közönség, amikor kiderült: nem mellesleg itt a Monument Valley 2.

A 2014-es év egyik legnagyobb slágere volt a Monument Valley nevű játék, amely nem csak gyönyörű grafikájával, hanem szokatlanul érdekes játékmenettel és hangulattal kötötte le órákon át a felhasználókat. A program még három év után is gyakori szereplője a letöltési listák él- illetve középmezőnyének, de jó eséllyel már nem sokáig: hétfő este ugyanis megjelent a második része.

Míg az első rész 1490 forintba kerül, a hétfő este kitett második részt 1790 forintért lehet letölteni a szeptemberben alaposan megújuló App Store-ból. A trailer alapján még ezzel a nem túl alacsony árral együtt is – az első részhez hasonlóan – ígéretesnek tűnik az egyelőre csak iPhone-ra és iPadre elérhető játék.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!