szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az eredeti Nokia 3310-re sokan emlékeznek a mobiltelefonok Chuck Norrisaként. Adódik tehát a kérdés, hogy az oly sok mindenben megváltoztatott, de azért mégis a régi modellt idéző idei verzióba mit emelt át ebből az erőből a gyártó.

Ugyan az új Nokia 3310-es idei Mobile World Congress szakkiállításon történt bemutatkozásakor még senkinek nem volt lehetősége próbára tenni a kiállított készülékek strapabírását, de ahogy megnyomogattuk, éreztük, hogy az új 3310-esről aligha járja majd az az „anekdota”, mint elődjéről: ha leejtjük, nem a telefon törik, hanem a padló.

Hogy pontosan mi a helyzet, arról a benyomásainknál pontosabb kép is kialakult már. Íme egy strapatesztes videó, melyben késsel és kulccsal is próbára teszik az új Nokia 3310-est.

Bár a videó készítője elégedett, mi azért Chuck Norrisnak nem neveznénk az új modellt. De nézzünk egy másik tesztsort, melyben az eredeti és az új Nokia 3310-est is alávetik néhány leejtős próbának.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megjött a tájékoztatás: a jövő héten adják be a most elmaradt AstraZeneca-oltásokat

Megjött a tájékoztatás: a jövő héten adják be a most elmaradt AstraZeneca-oltásokat

Egyre több csaló vakcinagyár bukik le

Egyre több csaló vakcinagyár bukik le

Új ikonok érkeznek a Windows 10-be, de más újítás is várható

Új ikonok érkeznek a Windows 10-be, de más újítás is várható