szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lehető legjobban szeretné megosztani a videókat a YouTube, ezért új tulajdonsággal ruházza fel videós appját.

Számos különféle méretű mobileszköz létezik, a kijelzők képaránya is egyre változatosabb, azaz nem mindenki nézi/nézheti ugyanolyan méretben, pozícióban a videókat. A megfelelő felhasználói élmény biztosítása így igazi kihívás egy olyan szolgáltatás számára, amely videók megosztását teszi lehetővé, ezek közül is a legnagyobb, a YouTube számára.

A YouTube vezérigazgatója állítja, az a küldetésük, hogy a lehető legjobb minőségben mutassák meg a videókat, függetlenül attól, hogy milyen formában vették fel azokat és milyen eszközön nézik vissza. Éppen ezért a YouTube app következő (néhány héten belül megjelenő) frissítése majd lehetővé teszi, hogy a videók dinamikusan alkalmazkodjanak ahhoz a kijelzőhöz, amelyen a klipet nézik.

©

A bejelentést tartalmazó blogból egyébként az is kiderül, hogy meg fognak szaporodni a VR-tartalmak a videómegosztón, amelyet egyébként havonta több mint másfél milliárd bejelentkezett felhasználó keres fel, és akkor azokról még nem is szóltunk, akik csak úgy, bejelentkezés nélkül néznek videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Novemberben újra összeomlott a magyar turizmus

Novemberben újra összeomlott a magyar turizmus

220 lóerő talán már elég lesz a kis Fiat 500-asban

220 lóerő talán már elég lesz a kis Fiat 500-asban

Meghalt Siegfried Fischbacher

Meghalt Siegfried Fischbacher