szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lehet, hogy nem is lesz iPhone 7s, és a jubileumi iPhone-t sem iPhone 8-nak fogják hívni. Meglepő értesülések kaptak szárnyra.

Merész állítást közölt a 9to5Mac, pontosabban az IFA 2017 kiállításra delegált újságírójuk. Sok mindenkivel beszélgetett a kiállításon, és persze óhatatlanul szóba került az idei szeptember talán legnagyobb tech-eseménye, az új iPhone-ok bemutatkozása.

Az újságíró tokgyártókra hivatkozva állítja (akik egyébként már meg is változtatták a termékek azonosítására szolgáló belső SKU-t, azaz stock keeping unitot), hogy másféle iPhone számozás lesz, mint amit eddig gondoltunk. Az iPhone 7s-t fogják iPhone 8-nak nevezni, az iPhone 7s Plust iPhone 8 Plusnak, a jubileumi iPhone pedig nem az iPhone 8, hanem az iPhone Edition nevet kapja – ez utóbbit egy japán oldal már márciusban megszellőztette.

©

Hogy mennyire megalapozottak ezek a hírek, arra még egy kicsit várnunk kell, szeptember 12-én fog minden kiderülni az Apple Parkban, a Steve Jobsról elnevezett auditóriumban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Karácsony Gergely kinevezte a fővárosi állatkert főigazgatóját

Karácsony Gergely kinevezte a fővárosi állatkert főigazgatóját

Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat

Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat