szerző:
hvg.hu

Egy nagyon érdekes összehasonlító fotó terjed a neten: egy 10 évvel ezelőtti Apple-termék ugyanazt tudta, mint a cég idei újdonsága. Csak a méret változott.

Az iPhone 2007-ben forradalmasította a mobilpiacot, éppen ezért érdekes, hogy a tízéves jubileum évében egy olyan eszköz került piacra, amely fontosabb tulajdonságait tekintve szinte ugyanazt tudja, mint az első iPhone.

Nem, nem butították le az iPhone X-et, csak a Reddit egyik felhasználója észrevette: a harmadik generációs, idén megjelent Apple Watch nem csak úgy néz ki, mint az első iPhone kicsinyített mása, de nagyjából ugyanazok a specifikációi is.

©

Szinte ugyanolyan vastag, ugyanolyan felbontású, ugyanúgy 16 GB memóriája van, a dizájnja is hasonló. A legérdekesebb adatok kapcsán csak az üzemidőben látható komoly különbség, hiszen az első iPhone 8 órán át bírta egy feltöltéssel, míg az új Apple Watch 18 óráig.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!