szerző:
hvg.hu

Az Instagram elkezdett tesztelni egy új funkciót, amivel rengeteg új és ízlésünknek megfelelő bejegyzést lehet megnézni: úgy tűnik, a jövőben hashtageket is lehet majd követni.

Az Instagramot egyszerűsége (is) teszi nagyszerűvé, és százmilliók kedvenc alkalmazásává: követnünk kell számunkra érdekes embereket, majd mindig láthatjuk legfrissebb fotóikat és videóikat. Úgy tűnik, hogy az app fejlesztői ezt a megszokott forgatókönyvet dobnák fel egy jó ötletnek tűnő funkcióval: hashtageket is lehetne követni – szúrta ki The Next Web.

Egyelőre még csak tesztelik a lehetőséget, de meglepődnénk, ha nem vezetnék be később. Beírhat bármit a keresőbe, ami érdekelné (pl.: macskás képek, kedvenc sportcsapat, fürdőruhák, stb.), majd a témában a legfrissebb és legnépszerűbb bejegyzések megjelennek az Instagram főoldalán.

©

Ezzel még érdekesebb lehet az Instagram, ráadásul időt spórol a felhasználóknak, hiszen keresgélniük sem kell a témában, egyszerűen csak megkapják ugyanott a legérdekesebb tartalmakat, ahol a követett személyek és oldalak bejegyzéseit.

Természetesen egy-egy közkedvelt témában a felhasználók százmilliói rengeteg felvételt osztanak meg, így egy erősen limitált válogatás jelenhet majd meg az Instagramon az adott hashtaghez tartozó képekből és videókból.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!