szerző:
hvg.hu

A fekete pénteke a játékosok is jól járnak, a PlayStation Store-ban például nem egy 60 százalékos kedvezmény is felültötte a fejét.

Többek között olyan játékok várják a felhasználókat, mint a FIFA 18 (40% kedvezménnyel), az általunk is tesztelt Gran Turismo Sport (50% kedvezménnyel), a nagyon friss Assassin's Creed: Origins (30% kedvezménnyel), a Need for Speed Payback (40% kedvezménnyel), a szintén általunk is kipróbált Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands (60% kedvezménnyel) és a The Witcher 3: Wild Hunt (60% kedvezménnyel).

A Sony közlése szerint keddig 25 százalékos akcióban vannak a 12 hónapos PlayStation Plus előfizetések is.

A cég azt ígéri, a hét hátralévő részében további leértékelések is feltűnnek majd a Store-ban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!