szerző:
hvg.hu

Ezzel a villámgyors játékkal tényleg el lehet szórakozni még akkor is, ha csak fél perc szabadidőnk van. Sőt, 22 másodperc is elég hozzá.

A már-már addiktív mobiljátékairól híres Ketchapp játéka jól jöhet mindenkinek, akinek egyszerre csak kevés ideje van a szórakozásra, de egy-két percre ehhez néha szívesen elővenné a telefonját. Ez esetben 22 másodperc is elég, ugyanis az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető 22 Secondsban ennyi idő jut arra, hogy minél messzebb jussunk a pályán.

©

Egy korongot kell az ujjunkkal lökdösni előre, ami az akadályok miatt nem egyszerű. Néha szűkül a terep, néha mozgó akadályok jelennek meg, miközben nagy méretben végig látható a visszaszámláló.

A pályát nem lehet kiismerni, hiszen az akadályok ugyan mindig hasonlóak, de a sorrendjük és elhelyezésük változó. Virtuális méterekben látható, hogy mennyit haladtunk előre, ebben kell rekordot dönteni vagy újra és újra kipróbálni, hogy meddig jutunk 22 másodperc alatt. Tapasztalataink alapján pedig nem azzal, hogy óriási tempóban lökdössük a korongot, inkább pár határozott és jól időzített mozdulat kell hozzá.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!