szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezzel a villámgyors játékkal tényleg el lehet szórakozni még akkor is, ha csak fél perc szabadidőnk van. Sőt, 22 másodperc is elég hozzá.

A már-már addiktív mobiljátékairól híres Ketchapp játéka jól jöhet mindenkinek, akinek egyszerre csak kevés ideje van a szórakozásra, de egy-két percre ehhez néha szívesen elővenné a telefonját. Ez esetben 22 másodperc is elég, ugyanis az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető 22 Secondsban ennyi idő jut arra, hogy minél messzebb jussunk a pályán.

©

Egy korongot kell az ujjunkkal lökdösni előre, ami az akadályok miatt nem egyszerű. Néha szűkül a terep, néha mozgó akadályok jelennek meg, miközben nagy méretben végig látható a visszaszámláló.

A pályát nem lehet kiismerni, hiszen az akadályok ugyan mindig hasonlóak, de a sorrendjük és elhelyezésük változó. Virtuális méterekben látható, hogy mennyit haladtunk előre, ebben kell rekordot dönteni vagy újra és újra kipróbálni, hogy meddig jutunk 22 másodperc alatt. Tapasztalataink alapján pedig nem azzal, hogy óriási tempóban lökdössük a korongot, inkább pár határozott és jól időzített mozdulat kell hozzá.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jordán Tamás: „Vidnyánszky, a mi pápánk, kételyek nélkül él”

Jordán Tamás: „Vidnyánszky, a mi pápánk, kételyek nélkül él”

Egyre többen halnak bele az USA-ban abba, hogy kézfertőtlenítőt isznak

Egyre többen halnak bele az USA-ban abba, hogy kézfertőtlenítőt isznak

Ez a térkép nagyon jól fog jönni a tengerszint-emelkedés kiszámításához

Ez a térkép nagyon jól fog jönni a tengerszint-emelkedés kiszámításához