szerző:
hvg.hu

Szerencsére a Galaxy Note8-cal kapcsolatos akkumulátorgond csak nagyon kevés telefont érint, és közel sem olyan veszélyes, mint a Note7 akkumulátorproblémája.

A közelmúltban röppent fel a hír, amelyet a BGR is megosztott a netes közösséggel, hogy egyes Galaxy Note8 használók furcsa akkumulátor-problémát tapasztaltak. Miután teljesen lemerült az akkumulátor, a készüléket nem lehetett többé feltölteni. A Samsung is elismerte, hogy kapott néhány bejelentést, de ahhoz, hogy tájékoztatást tudjanak adni, részletesebb információkkal kellene rendelkezniük az eszközökről. Ezzel együtt biztosak abban, hogy csak néhány készülék érintett.

©

És ez az, amit el is kell hinnünk, lévén a Galaxy Note8-ból már több millió példány talált gazdára, és ha komoly gondok lennének az akkumulátorral, arról már sokkal korábban és sokkal többet hallottunk volna.

Egyelőre nem tudni, mi okozza a gondot, de legalább a testi épségre nem jelent veszélyt, ugyanis az akkuk nem gyulladnak ki, nem robban fel a telefon. A Samsung már bebizonyította, hogy megszívlelte a Galaxy Note7-leckét, hiszen azóta már sok készüléke megjelent, és nem lehet robbanó akkukról hallani.

Az érintett telefonokat kicserélik a Samsungnál, és a Note8-használóknak azt javasolják, hogy amíg nem érkezik a megnyugtató magyarázat és javítás, nem merítsék le teljesen a telefonjukat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!