szerző:
hvg.hu

Mutatunk egy alkalmazást, amivel tényleg csak az aktuális feladatokat látja, és más teendőkkel nem kell törődnie, mert nincs is rá lehetőség.

Néha elege lehet az embernek, ha túl sok teendő tornyosul a mobilján, bármilyen feladatkezelő alkalmazást is használ. Van viszont egy iPhone-os és iPades to-do app, ami a lényegre koncentrál: az ingyen letölthető 1Memo kizárólag a tegnapi, mai és holnapi feladatokat mutatja – másra nincs lehetőség. (Ha androidos alkalmazást keres ilyen célre, akkor kattintson át ide.)

Van benne valami, hiszen mindig az aktuális intéznivalókkal érdemes törődni – persze a halogatóknak már nem ezt ajánlanánk, sokkal inkább egy másik hasznos appot.

Tegnap, ma, holnap – és más semmi.
©

A 1Memo a végletekig leegyszerűsített szolgáltatás: belépés után a mai tennivalók feljegyzési lehetőségénél találja magát, az üres lapot megérintve már lehet is beírni az aznapi intéznivalókat. Balra húzás esetén a tegnap felírt teendők kártyája látható, jobbra pedig a holnapi tervek.

A kártyák alatt balra az “Edit” feliratra kattintva szerkeszthetők a teendők, a “Download” lehetőséggel pedig egy fotó tölthető le a kártyáról.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!