szerző:
hvg.hu

Kevesebb mint két héttel a Samsung új csúcstelefonjának bemutatása előtt már megjelent az eszköz a Geekbench oldalon. A benchmark-eredmények lenyűgözőek.

Február 25-én ismerheti meg a világ a Galaxy S9-et, viszont már most lehet némi benyomásunk arról, milyen készülékről van szó, ugyanis a Geekbenchen már láthatók az Exynos 9810 lapkakészlettel szerelt eszköz (SM-G960F) benchmark-eredményei. Az egymagos teszt eredménye 3648 pont, a többmagosé 8894 pont.

©

A tavalyi zászlóshajó, a Galaxy Note8 többmagos eredménye 6590 pont (Snapdragon 835 processzor), illetve 6784 pont (Exynos 8895 chip) volt. Óriási az eltérés, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem szabad egy az egyben összevetni az eredményeket, a benchmarkot ugyanis azóta már frissítették.

De update ide, update oda, az S9 eredményei így is önmagukért beszélnek: egy igazán erős eszköz érkezik a piacra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!