szerző:
hvg.hu

A Samsung számára most igen fontos kérdés, hogy mit szólnak a felhasználók nemrég bemutatott csúcstelefonjához, milyen az előrendelési kedv.

Rekordok ugyan nem dőltek meg, de a Galaxy S9 és S9+ dél-koreai előrendelési adatai hasonlóak a Galaxy S8-akéhoz, derült ki a hét elején bennfentes ipari források tájékoztatása alapján.

A 217-es modellekből az előrendelés első két napján 550 ezer darabot rendeltek a távol-keleti országban, míg az új sorozatból valamivel kevesebbet, vagy legfeljebb ugyanennyit. A Galaxy S8 és S8+ akkor rekordokat döntött, de ezt nem fogják a Galaxy S9-ek túlszárnyalni. A Samsung egyelőre nem osztott meg hivatalos adatokat.

Iparági megfigyelők korábban azt feltételezték, hogy a Galaxy Note7 fiaskó jelentette az igazi hajtóerőt a Galaxy S8 sikerében, ugyanis a Samsung-rajongók csúcstelefon nélkül maradtak 2016 végén. 2017-ben viszont nem történt hasonló eset, és sokan egyelőre nem is akarják lecserélni Galaxy S8 telefonjukat. A Samsung ennek ellenére úgy gondolja, hogy a Galaxy S9-eladások felülmúlhatják majd a Galaxy S8-akét, amelyekből egyébként 37 millió darabot értékesítettek a megjelenésük utáni 11 hónapban. Még ha nem is sikerül elérni ezt, várhatóan a Samsung mostani új készülékei lesznek az év legsikeresebb nem iOS-es telefonjai.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTA-botrány: Palkovics nem érzékelte a robbanásveszélyt

MTA-botrány: Palkovics nem érzékelte a robbanásveszélyt

Nyomtatóval hamisítottak pénzt Békés megyében

Nyomtatóval hamisítottak pénzt Békés megyében

Brüsszelt nem lehet megállítani

Brüsszelt nem lehet megállítani

Adventi irodalmi naptár - december 10.

Adventi irodalmi naptár - december 10.

Elfogadták az ENSZ globális migrációs megállapodását

Elfogadták az ENSZ globális migrációs megállapodását

Fáról leesett gyümölcs

Fáról leesett gyümölcs