szerző:
hvg.hu

Felfrissíti a levelezőrendszere megjelenését a Google. Az új dizájn több kényelmes újdonságot is tartalmaz.

A napokban küldi ki a Google a G Suite-ot használó üzleti partnereinek azt az e-mailt, amelyben jelezték, hamarosan megváltoztatják majd a Gmail kinézetét. A levélben már némi információt is csepegtettek arról, hogy milyen változásokkal találkozhatnak majd a gmailesek tulajdonosai. Ennek jegyében a The Verge néhány képernyőképet is bemutatott, amin jól láthatók a változtatások.

©

Ezek alapján a felhasználók közvetlenül a Gmailből érhetik majd el a Google Naptárat, a levelekre pedig nyomhatunk egy "szundit". Ez praktikusan azt jelenti: olvasottként jelöljük meg az adott e-mailt, de emellett beállíthatjuk, hogy az mikor "érkezzen meg" újra a fiókba. Így az e-mailek között is rendet tudunk tartani, de válaszolni sem felejtünk majd el egyikre sem.

©

Fontos újdonság, hogy az "okos válasz" lehetősége a mobilos verzió után az asztali böngészős Gmailben is megjelenik.

©

A Google tájékoztatása szerint a változás heteken belül minden G Suite felhasználó számára elérhető lesz. Hogy a "mezei" gmailesek mikor kapják meg, arról egyelőre nincs hír.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!