szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bizonyos felhasználók számára már elérhetővé tette Office 2019 programcsomagjának kiadás előtti verzióját a Microsoft.

Egy ideje már tudni, hogy a Microsoft legújabb irodai programcsomagja Office 2019 néven debütál majd, de a bejelentéssel egy időben egy ennél jóval fontosabb dolgot is egyértelművé tett a szoftveróriás: az új alkalmazásokat tartalmazó Office csakis Windows 10-en lesz indítható, a korábbi Windows-verziókkal (Windows 7, 8, 8.1) rendelkezők már egyáltalán nem fogják tudni elindítani.

Bár a megjelenés még odébb van (a Microsoft egy korábbi közlése szerint 2018 második felében tervezik kiadni), a csomag első, úgynevezett Preview változata már most elérhető. Ez egyfajta tesztelhető verziója a majdani kész terméknek, használata pedig elsősorban a Microsoftnak jelent hasznos visszajelzést: a programot letöltők egyrészt jóval a debütálás előtt belenézhetnek, másrészt a Microsoft is képet kap a csomag aktuális állapotáról, a fejlesztést/javítást igénylő programrészekről.

©

Mint arra a cég blogján megjelent közleményben is felhívták a figyelmet, a most kiadott programverziót csak az üzleti (és PC-s) felhasználók tesztelhetik, de ha valaki ilyen fiókkal rendelkezik, máris töltheti az új Word, Excel, PowerPoint és Outlook-verziót, valamint az Access, a Project a Visio és OneNote termékeket is tartalmazó csomagot.

A szolgáltatás Mac gépekre szánt változatából ugyancsak lesz kipróbálható verzió, utóbbit az előzetes ígéretek alapján valamikor az előttünk álló hónapok során adja ki a Microsoft.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Politikusgyerektől a rendőrfőnökig: ők képviselik külföldön Magyarországot

Politikusgyerektől a rendőrfőnökig: ők képviselik külföldön Magyarországot

Az Alkonyat Edwardjának itt a vége

Az Alkonyat Edwardjának itt a vége

Többen haltak meg a korábbi influenzajárványokban, mint most a koronavírusban

Többen haltak meg a korábbi influenzajárványokban, mint most a koronavírusban