szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár egy koncepcióvideó még nem a valóságos eszközt mutatja, készítői a vágyaikon kívül a kiszivárgott információkat is felhasználják. Az alábbi videó a jövő év elején várhatóan megjelenő Galaxy S10 egy elképzelt változatát vetíti elénk.

Még nem tudni pontosan, hogyan fogják nevezni a Galaxy S sorozat következő tagját (hallhattunk már a sorozat átnevezéséről), de azért most maradjunk meg a Galaxy S10 névnél. Ezt a telefont képzelte el a Concept Creator csapata, és könnyen lehet, hogy amit látunk nem is lesz messze a valóságtól.

A telefon szerintük fémből és üvegből készül, és a hátoldali duplakamera függőleges elrendezésű lesz. A telefonon lesz (alul) C típusú USB port és 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. A bekapcsoló gomb a 6,3"-es kijelző jobb oldalára került, a hangerő-szabályozó és a Bixby gombja pedig az átellenes oldalra, de arra azért ügyeltek, hogy jól megkülönböztethető legyen az egyik a másiktól.

Különösen szembeötlő, hogy mennyire vékonyak a keretek, oldalt szinte nem is léteznek, de alul és felül is vékonyabbak, mint a Galaxy S9 esetében. A koncepcióvideó jó pár színváltozattal is számol, így elképzel piros, ezüst, kék és fekete Galaxy S10-et is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kórházba került Kovács László volt külügyminiszter

Kórházba került Kovács László volt külügyminiszter

Békés megyében nyomoznak a Szegedi Tudományegyetem takarítási ügyében

Békés megyében nyomoznak a Szegedi Tudományegyetem takarítási ügyében

A lakosság harmada bízik az idei nyaralásban

A lakosság harmada bízik az idei nyaralásban