szerző:
hvg.hu

Bár egy koncepcióvideó még nem a valóságos eszközt mutatja, készítői a vágyaikon kívül a kiszivárgott információkat is felhasználják. Az alábbi videó a jövő év elején várhatóan megjelenő Galaxy S10 egy elképzelt változatát vetíti elénk.

Még nem tudni pontosan, hogyan fogják nevezni a Galaxy S sorozat következő tagját (hallhattunk már a sorozat átnevezéséről), de azért most maradjunk meg a Galaxy S10 névnél. Ezt a telefont képzelte el a Concept Creator csapata, és könnyen lehet, hogy amit látunk nem is lesz messze a valóságtól.

A telefon szerintük fémből és üvegből készül, és a hátoldali duplakamera függőleges elrendezésű lesz. A telefonon lesz (alul) C típusú USB port és 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. A bekapcsoló gomb a 6,3"-es kijelző jobb oldalára került, a hangerő-szabályozó és a Bixby gombja pedig az átellenes oldalra, de arra azért ügyeltek, hogy jól megkülönböztethető legyen az egyik a másiktól.

Különösen szembeötlő, hogy mennyire vékonyak a keretek, oldalt szinte nem is léteznek, de alul és felül is vékonyabbak, mint a Galaxy S9 esetében. A koncepcióvideó jó pár színváltozattal is számol, így elképzel piros, ezüst, kék és fekete Galaxy S10-et is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!