szerző:
hvg.hu

Mostantól nem kell külön csoportos beszélgetést nyitni, ha szeretnénk Messengeren szavazásra buzdítani az ismerőseinket: egy új funkcióval is meg tudjuk ezt tenni.

A fejlesztőknek köszönhetően az elmúlt hónapokban a Facebook több platformján is megjelent a szavazás lehetősége. Az Instagramon, a Facebook Történetekben és a Messengerben már elérhető a funkció, ezúttal pedig újabb helyen jelent meg: a Messenger Napomban.

A fejlesztők szerdán jelentették be az újdonságot, így mostantól anélkül tehetünk fel szavazásra egy kérdést az ismerőseink körében, hogy erre külön csoportos beszélgetést kellene létrehozni. A szavazást lehetővé tévő kiegészítőt a Matricák között kell keresni: elég csak rábökni, megadni a kérdést és a válaszlehetőségeket, a megfelelő helyre húzni a képen és már mehet is a poszt.

Ezek után az ismerősök mindig láthatják a szavazás aktuális állását. Ha pedig valaki szeretne hozzászólni, elég csak begépelni a választ, az egy külön Messenger-ablakban nyílik majd meg.

Nálunk egyelőre nem lehetett szavazást indítani, így könnyen lehet, hogy egy-két napot még várni kell rá, mire mindenkihez eljut az új funkció.

Ha máskor is tudni szeretne a Facebook újításairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!