szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fegyverek nélkül, puszta kézzel kell megküzdeniük egymással az Absolver világába belépő hősöknek. Az online résszel is rendelkező játék most egész hétvégén ingyenes.

Az Absolver nem csak az általa nyújtott élményt nézve különleges, maga a grafika sem szokványos: rajzfilmszerű, de mégis látványos közegbe kalauzol, ahol különféle próbatételek állják a játékosok útját. A világot bejárni induló kalandoroknak ennélfogva ezen kihívásokkal kell megbirkózniuk, szó szerint: mivel fegyverek nincsenek, csakis fizikai erőnkre hagyatkozhatunk.

Az egykori Ubisoft-alkalmazottak jóvoltából készült Absolver egy kivételes akció keretében mától augusztus 6-ig, vagyis egész hétvégén ingyen játszható, csupán egy Steamen regisztrált fiókra van hozzá szükség. A fejlesztők le is áraztak a játékot, így ha valakinek megtetszik, 30 euró, azaz nagyjából 10 ezer forint helyett most féláron szerezheti be.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Európa-liga: a Sahtar Donyeck és a Sevilla is az elődöntőben

Európa-liga: a Sahtar Donyeck és a Sevilla is az elődöntőben

Kész ráfizetés Mészárosék horvátországi luxusvillája

Kész ráfizetés Mészárosék horvátországi luxusvillája

Algákkal piszkálnának bele a növények génjeibe, hogy kevesebb vízzel is növekedjenek

Algákkal piszkálnának bele a növények génjeibe, hogy kevesebb vízzel is növekedjenek