szerző:
hvg.hu

Augusztus elején érte el azt az Apple, amit nyilvánosan jegyzett cég még sosem: ezermilliárd dollár fölé nőtt a tőzsdei értéke. A napokban még ennél is gazdagabbá vált a cég, és ehhez elég volt egyetlen bejelentés.

Bár az Apple nemrég nyilvánosságra hozott meghívója kissé titokzatos, arra szinte mérget vehetünk, hogy a szeptember 12-i esemény főszereplői az új iPhone-ok lesznek. A rendezvény bejelentése a tőzsdén is éreztette a hatását, az Apple-részvények értéke 228 dollárra ugrott fel. Augusztus elején, amikor az Apple tőzsdei értéke átlépte az ezermilliárd dolláros álomhatárt, egy részvény még „csak” 207 dollár fölött járt valamennyivel.

Ebből is látszik, milyen izgatottan várja a világ a tech-szakma egyik legnagyobb eseményét, azaktuális iPhone-ok bemutatkozását. Három modell várható, egy 5,8”-es OLED kijelzős, egy 6,1”-es „olcsóbb” LCD kijelzős és egy 6,5”-es ugyancsak OLED megjelenítős telefon. Az előző kettőről már valósnak tűnő kép is kiszivárgott, amelye itt mutattunk meg.

A jövő szerdai eseményen állítólag az Apple Watch negyedik generációs változatát is bemutatják majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!