szerző:
hvg.hu

Vége a találgatásoknak, hivatalossá tette az idei új iPhone-ok bemutatásának napját az Apple. Az eseményen minden valószínűség szerint a telefonokon kívül több érdekességet is bemutatnak majd.

Bejöttek a számítások, szeptember 12-ére szóló meghívót küldött ki a sajtónak az Apple. Bár ezt nem tették hozzá, de a vállalat által évek óta vitt menetrend szerint biztosra vehetjük, hogy ez az idei iPhone modellek bemutatásának napja.

©

A korábban kiszivárgottaknak megfelelően három új telefon várható: jöhet egy 5,8-as modell (ez lehet az iPhone 9); a tavaly bemutatott iPhone X idei, olcsóbb, 6,1 colos és LCD-vel kijelzővel szerelt variánsa; valamint a jubileumi készülék pluszosított, minden téren erősebb verziója, a 6,5-ös iPhone X (Plus). Az új iPhone-ok dummy verzióiról korábban videó és fotók is előkerültek.

A minden korábbinál nagyobb, 6,5 hüvelykes esetében szinte biztos, hogy a nagyobb képernyőt valamilyen új funkcióval együtt vezeti be az Apple. Egyelőre nem tudni, hogy ez mi lesz, de jó esély van rá, hogy valamiképpen erre utal a meghívó kerekítős mottója.

Az iPhone-ok mellett új iPad Prók, új MacBook Air (vagy annak valamiféle utódmodellje) és órás frissítés is várható. Hogy mire számíthatnak még idén az Apple-felhasználók, azt itt gyűjtöttük össze.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!