szerző:
hvg.hu

Újabb fényképek kerültek fel a netre a Google még be sem jelentett telefonjáról, a Pixel 3 XL-ről. Nem renderelt képekről van szó, hanem valós készülékfotókról.

Egyre biztosabbak lehetünk abban, hogyan fog kinézni a Google még be sem jelentett csúcstelefonja. Korábban Torontóban fotózták le valakinek a kezében, most pedig egy Lyft autó (a Lyft az Uber legerősebb vetélytársa az amerikai piacon) hátsó ülésén felejtette valaki az eszközt.

Az autó sofőrje (alias Anonymus Alligator) először azt hitte, hogy a saját Pixel 2 XL-je került valahogy oda, azonban amikor észrevette a telefonon a szenzorszigetet (notchot), illetve látta a hátoldalon a Google-logót, rögtön tudatosult benne, hogy egy Pixel 3 XL-ről van szó. Lefotózta az eszközt, és a képeket elküldte az Android Police-nak. A telefont utána visszajuttatta a tulajdonosának.

©

Amennyiben érdeklik az eddig kiszivárgott részletek a Google csúcstelefonjáról, kattintson erre a linkre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!