szerző:
hvg.hu

Akár egy Apple-hirdetésnek is elmenne az a koncepcióvideó, amelyet egy iPhone XS-ről készített egy koreai művész.

Ilyen még nem volt az Apple történetében: az aktuális iPhone-ok bemutatása előtt szivárogtak ki igencsak hitelesnek tűnő fotók. Később az is kiderült, honnan származhattak a képek, és hogyan kerülhettek nyilvánosságra.

Legutóbb pedig ezeken a képeken alapuló videó jelent meg a YouTube-on, és bár nem az Apple neve áll mellette, de akár a cupertinóiak is csinálhatták volna.

A ConceptsiPhone YouTube-csatorna mögött álló koreai művész (Lee Gunho) persze nemcsak az 5,8”-es iPhone XS, illetve a 6,5”-es iPhone XS Plus képét, hanem a fantáziáját is használta picit, hiszen a készülék hátoldaláról nem voltak fotók. Mindenesetre amit láthatunk, az egybecseng az eddigi kiszivárogtatásokkal, bár igazán biztosak csak jövő hét szerdán lehetünk majd abban, hogy milyenek lesznek az idei iPhone-ok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!