szerző:
hvg.hu

Várhatóan a szeptember 12-i nagy Apple-rendezvényen fogják majd bemutatni a végleges iOS 12-t. Pár napot még várni kell utána, hogy ki-ki a telefonján próbálgathassa.

Kimentek a dizájnos, ám meglehetősen szűkszavú meghívók az Apple szeptember 12-i rendezvényére, ahol valószínűleg megismerheti majd a világ az idei iPhone-okat. egy új Apple Watchot és persze az iOS legújabb verzióját is.

Az új rendszerverzió több újdonságot is hoz magával, beleértve a memojikat, a csoportosított értesítéseket és – ami talán a legfontosabb – a jobb teljesítmény lehetőségét a régebbi telefonok számára. Érthető, ha ezek után sokan akarnak frissíteni majd rá, de vajon mikortól tehetik ezt meg?

Várhatóan szeptember 18-tól, ugyanis az Apple szokásosan a nagy bemutató utáni kedden teszi elérhetővé az új operációs rendszert. Persze az iOS 12 bétája már régebb óta próbálgatható, azonban aki biztosra akar menni, annak érdemes még egy pár nap türelmet erőltetnie magára. Addig is érdemes átböngészni ezt a cikkünket, ebben leírtuk, milyen újdonságok várhatók majd az iOS 12-től.

Ha értesülni szeretne az iOS újításairól és az új iPhone-ok bejelentéséről, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!