szerző:
hvg.hu

Három éve 2015 egyik legjobb alkalmazásának választották a Microsoft Office Lenst. Ez az app kapott nemrég egy igen hasznos frissítést.

Az androidosok és iOS-esek számára egyaránt elérhető ingyenes szkennelő alkalmazás, a Microsoft Office Lens igen hamar népszerűvé vált a megjelenése után, ami érthető: egyszerűen lehet vele digitalizálni képeket, névjegyeket, táblákat, mindezt Office-integrációval megfejelve.

A telefon által „látott” dokumentumokat Wordbe, PowerPointba lehet vinni, pdf-fé lehet alakítani, sőt a beszkennelt képek forgathatók, szerkeszthetők, méretezhetők és akár szavak is kereshetők bennük.

©

Miután az app kapott nemrégiben egy kisebb, de annál hasznosabb frissítést, még praktikusabb lett: ezentúl jegyzetekkel láthatjuk el a beszkennelt képeket. Az új funkció neve: Text Annotations, és apróbb javításokkal, teljesítménynöveléssel együtt érkezik. Mind az androidosok, mind az iOS-esek megkapják a frissítést, a verziószámok azonban eltérők, 16.0 (Android) és 2.16 (iOS).

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának tudományos témákkal is foglalkozó Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Vajon hatékony az online terápia?

Vajon hatékony az online terápia?

Még egy csúcson túl lévő focista is elképesztő autóparkot tud tartani

Még egy csúcson túl lévő focista is elképesztő autóparkot tud tartani

212 milliós mínuszban a szombathelyi uszoda

212 milliós mínuszban a szombathelyi uszoda

Az új cseh külügyminiszternek nagyon nem tetszik Orbán rendszere

Az új cseh külügyminiszternek nagyon nem tetszik Orbán rendszere

Időutazás: ilyenek voltak az autóreklámok 1956-ban

Időutazás: ilyenek voltak az autóreklámok 1956-ban

Kósa szerint már '56-ban létrejött a NER

Kósa szerint már '56-ban létrejött a NER