szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jobb későn, mint soha: a legutóbbi hírek szerint egy közkedvelt funkció bevezetésén dolgozik a legnépszerűbb üzenetküldő szolgáltatás, a WhatsApp.

A legutóbbi értesülések szerint a ma oly divatos sötét módon (dark mode) dolgozhatnak a WhatsApp fejlesztői. Ezzel ugyan kissé lemaradt a világ legnépszerűbb azonnali üzenetküldő szolgáltatása, de azért ne legyünk igazságtalanok, hiszen szinte havonta jön valamilyen hír az alkalmazás szépítéséről, javításáról. A WABetaInfo posztolta ki Twitterre a sötét móddal kapcsolatos hírt, majd egy másik tweetben azt is megosztotta, hogyan nézne/nézhetne ki ez a mód.

A sötét mód nem egyszerű dizájnbeli huncutság, gyengébb fényviszonyok mellett vagy ha a felhasználó sok időt tölt az alkalmazással, a fényes színek nagyon megviselik a szemet.

©

Nem árt persze tisztázni, hogy a fenti információ egyelőre nem hivatalos, azaz most még nincs garancia a sötét mód megjelenésére, de bízunk abban, hogy hamarosan a legilletékesebb helyről is megerősítik az újdonságot.

Ugye nem felejtette el, hogy a WhatsApp és a Google megállapodásának köszönhetően november 12-től már nem számítanak bele a tárolt WhatsApp-tartalmak a Google Drive tárolási kvótájába. Azonban ha nem akarjuk, hogy elvesszenek a régebbi üzenetek, november 12. előtt menteni kell azokat. Persze azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a Google Drive használatakor már nem védi a végpontos titkosítás az üzeneteket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mihez kezd egy valóságshow a nemi erőszakkal?

Mihez kezd egy valóságshow a nemi erőszakkal?

100 évnél idősebb magyar is kigyógyult a koronavírus-fertőzésből

100 évnél idősebb magyar is kigyógyult a koronavírus-fertőzésből

Izgalmas újdonságokat hozhat a Galaxy Z Fold3, de közben véget vethet a Note-sorozatnak

Izgalmas újdonságokat hozhat a Galaxy Z Fold3, de közben véget vethet a Note-sorozatnak