szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Telekom több csomagjában is kedvezményesen lehet használni a Vibert, de ennek vasárnap vége.

Másfél évig örülhettek a kör tagjai, akik a Magyar Telekom 6 vagy 15 gigabájtos internetcsomagjára előfizetve vibereztek. Akkor vezette be a szolgáltató, hogy több népszerű alkalmazás díjmentesen használható, tehát az azok használatára fordított adatmennyiség – a hang- és videoformátumok kivételével – nem csökkenti az ügyfél díjcsomagban foglalt adatkeretét.

A 2 gigás mobilinternet-csomag esetében a Facebook, az Instagram és a Waze használata kedvezményes, a 6 és 15 gigás csomagoknál ezek mellett a Messenger, a WhatsApp és a Viber is így használható. Egészen vasárnapig, a szolgáltató értesítése szerint ugyanis kikerül a körből a Viber: április 1-jétől már minden viberezés fogyasztja a havi mobilnetet.

A telekomos viberezőknek hétfőtől néhány napon/héten át ajánlatos fokozottan ellenőrizniük forgalmukat, és követni, hogy mennyi többletet jelent a kedvezmény megszüntetése – ha nem akarják, hogy még a mobilnetes keret újratöltődését hozó fordulónap előtt kellemetlen meglepetés érje őket. Aki jelentős forgalomnövekedést tapasztal, annak érdemes kézbe venni a dolgokat, és más csomag után nézni.

[Van Viber a telefonján? Kapcsolja be gyorsan az új funkciót, tovább bírja majd a mobil]

Ha máskor is tudni szeretne hasonló változásokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Biturbó V8 helyett hibrid 4 hengeres hajtást kaphat az új Mercedes-AMG C 63 S

Biturbó V8 helyett hibrid 4 hengeres hajtást kaphat az új Mercedes-AMG C 63 S

Kémfotókon a teljesen új, T7-es VW Multivan

Kémfotókon a teljesen új, T7-es VW Multivan

Szlávik: minden vakcina megakadályozza a súlyos betegség kialakulását

Szlávik: minden vakcina megakadályozza a súlyos betegség kialakulását