szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Ubisoft Watch Dogs sorozatának új része azt boncolgatja, mi lenne, ha a Brexit kicsit más irányba vinné az Egyesült Királyságot.

A politikai híreket sem követők is pontosan tudják, mi az a Brexit, és mennyire meghatározza most egy teljes nép mindennapjait. Főként ezt felhasználva, és alaposan továbbgondolva készítette el a Ubisoft Watch Dogs című játékának új részét, a Legiont, ami így már nem is tűnik annyira fiktívnek.

A Los Angeles-i E3 videojátékos expón bemutatott program nem nélkülözi a sorozat védjegyének számító hackerkedést, valamint a lakosság minden mozgását nyomon követő rendszert sem, amelyet ezúttal is ugyanúgy kihasználhatnak majd a játékosok. Utóbbi által bármelyik városlakó felett átvehető az irányítás, amire szükség lesz, hogy a disztópikus London ne egy bűnözés melegágyává lett város maradjon a későbbiekben.

A játék összetettségét jól mutatja, hogy a felhasználónak egy titokban szerveződő ellenállás élére kell állnia, majd saját csapatát folyamatosan bővíteni. A toborzásban nagy szerepet játszik a polgárok fontosabb jellemzőit (szokásaikat, mesterségüket) nyilvántartó központi adatbázis használata.

Az első Watch Dogs játékról készült kritikánkban azt írtuk: ez az a program, amikor Batmanről kiderül, hogy igazából polgárőr és informatikus. A jelek szerint a Legionban mindez köddé válik, azt a részt a fejlesztők láthatóan egész más koncepció mentén készítik. Hogy lesz-e olyan jó, mint előzők, az jövő év március 6-án kiderül. A Ubisoft nem csak az ismertebb plaformokra (PC, Xbox One, PS4), a Google-féle Stadiára is elhozza a játékot.

Ha érdeklik az idei E3 bejelentései, lájkolja és figyelje a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sok kínai cég is profitál Trump koronavírus-segélyéből

Sok kínai cég is profitál Trump koronavírus-segélyéből

Egy banánevő kislány miatt kellett bocsánatot kérnie az Audinak

Egy banánevő kislány miatt kellett bocsánatot kérnie az Audinak

A koronavírus ellenére is több Porsche 911 fogyott, mint korábban

A koronavírus ellenére is több Porsche 911 fogyott, mint korábban