szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A sok negatív kritika ellenére a Bethesda Softworks továbbra is kitart a Fallout 76 mellett, amelyet most egy egész hétig fizetés nélkül lehet próbálgatni.

Nem mondhatnánk, hogy hatalmas sikert könyvelt el a tavaly novemberben megjelent Fallout 76. A Bethesda Softworks legendás játéksorozatának új része szokatlanul gyenge lett, a kiadó azonban a sokasodó kritikák ellenére sem esett pánikba: több új tartalmat is terveztek hozzá.

A Los Angeles-i játékszakmai kiállításon tett bejelentés szerint a stúdió a felhasználók visszajelzései alapján bővíti a programot, köztük az egyik legnagyobb hiányossággal, a számítógép által irányított és megszólítható karakterekkel (NPC-kel). A velük való interakció mellett bőven még akad még újdonság a Wastelanders névre keresztelt frissítésben, amellyel új játékmódot is kínál: a Nuclear Winterben 52 játékos versenghet egymással. És ez nem minden.

A Bethesda egyértelműen a nehézkes indulás elfeledtetésére törekszik, ehhez pedig nem csak tartalmi bővítésben gondolkodnak: az alapjátékkal nem rendelkezők egy kivételes akció keretében fizetés nélkül is letölthetik, illetve kipróbálhatják a programot, ráadásul a már említett többszereplős játékmódba is belekóstolhatnak.

Az egy hétig tartó ingyenesség minden platformon, vagyis PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is érvényes, a felhasználóknak pedig mindössze annyi a dolga, hogy a vonatkozó klienseket letöltik és telepítik eszközükre. A pc-s verzió esetében a Bethesda Launcherre és egy ott regisztrált fiókra is szükség van, de ez szintén ingyenes.

A június 10-én kezdődött, és egészen június 17-ig tartó próbaidőszak végén a játék ugyan nem marad meg, de addig az időpontig bármennyiszer elindítható.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Színpadra állt Keanu Reeves, és elhozta az utóbbi idők legjobban várt játékát

A kiberpunk filmek világában otthonosan és hitelesen mozgó Keanu Reeves jelentette be az utóbbi évek legjobban várt videojátékának megjelenési dátumát. A Cyberpunk 2077 után nem azért epekedik már annyira a közönség, mert tudják, hogy biztosan jó lesz, hanem mert már három éve fejlesztik úgy, hogy senki nem tudta, mikor adják ki.

Kiderült, milyen lesz az új Bubi-bringa

Kiderült, milyen lesz az új Bubi-bringa

A minisztérium ellenőrizte és rendben találta a csokimikulásokat

A minisztérium ellenőrizte és rendben találta a csokimikulásokat

A legpesszimistább várakozásnál is rosszabb, ahogy a magyar boltok forgalma visszaesett

A legpesszimistább várakozásnál is rosszabb, ahogy a magyar boltok forgalma visszaesett