szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

David Lieb, a Google Fotók vezetője Twitteren folytatott hosszú diskurzust a követőivel arról, milyen frissítések kellenének a szolgáltatásba. Ki is derült néhány konkrétum.

Egy szolgáltatás fejlesztésénél a készítők (jó esetben) igyekeznek arra törekedni, hogy a frissítésekkel a felmerülő felhasználói igényekre reagáljanak. Nincs ez másként a Google Fotók esetében sem, amelynek termékért felelős vezetője, David Lieb a héten Twitteren szondáztatta a követőit, hogy megtudja, mit várnak el a szolgáltatástól: új funkciókat, hibajavításokat vagy esetleg a teljesítmény fokozását.

A bejegyzésre rengeteg reagálás érkezett, és kiderült belőle néhány változás, ami a jövőben jelenhet meg a Google Fotóknál. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a felhasználók hamarosan kézzel is megjelölhetik azoknak az embereknek az arcát, amit az arcfelismerő szoftver kihagyott.

További fontos újításnak ígérkezik, hogy a későbbiekben több olyan funkció is érkezik majd a mobilos változatba, ami eddig csak a webes felületen volt elérhető. Az Android Police összegzése szerint hamarosan mobilon is megkereshetjük majd a mostanában feltöltött képeket, és az androidos változatban az időbélyeget is szerkeszthetjük. Ezeket a webes, valamint az iPhone-ra és iPadre kiadott változatban már megtehetjük.

Hogy mikor érkeznek a frissítések, egyelőre nem lehet tudni.

Ha nem szeretne lemaradni a Google Fotók újdonságairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden harmadik magyar azt hiszi, hogy a szelektíven gyűjtött hulladék egy helyre kerül

Minden harmadik magyar azt hiszi, hogy a szelektíven gyűjtött hulladék egy helyre kerül

Elrendelték a neonáci Arany Hajnal elítélt tagjainak letartóztatását Görögországban

Elrendelték a neonáci Arany Hajnal elítélt tagjainak letartóztatását Görögországban

Fizeti szurkolói koronavírustesztjét a DAC a vasárnapi örökrangadó előtt

Fizeti szurkolói koronavírustesztjét a DAC a vasárnapi örökrangadó előtt