szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ingyenes kijelzőcsere-programot indított az Apple, bár állítja, a programba bevont repedések csak igen ritkán fordulhatnak elő.

Elindította ingyenes kijelzőcsere-programját az Apple az alumíniumházba bújtatott Apple Watch Series 2 és Series 3 modellekre, miután kiderült, hogy az órák kijelzői bizonyos körülmények között megrepedhetnek. Ezek a repedések – állítja az Apple – igen ritkák, és a képernyő lekerekített széle mellett alakulhatnak ki.

©

A kijelzőcsere-programban tehát az vehet részt, akinek az említett sorozatokból van meg valamelyik modellje, és a fenti rajzok valamelyikének megfelelő repedés keletkezett rajta. Ha e feltételek teljesülnek, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot az Apple-lel vagy valamelyik hivatalos szervizszolgáltatójával. A program a készülék első kiskereskedelmi értékesítését követő 3 évig, vagy a program meghirdetésének időpontjától számított 1 évig tart, attól függően, hogy melyik a hosszabb idő.

A kijelzőcserére beadott Apple Watchot még a javítás előtt megvizsgálják abból a szempontból, hogy valóban jogosult-e az ingyenes képernyőcserére. Amennyiben igen, akkor minden esetben egy Apple javítóközpontba küldik. A szervizelés az Apple szerint körülbelül öt munkanapot vesz igénybe.

Ha máskor is tudni szeretne az Apple híreiről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vizsgálja Brüsszel a légitársaságok pénzvisszafizetési gyakorlatát

Vizsgálja Brüsszel a légitársaságok pénzvisszafizetési gyakorlatát

789 lóerő: még komolyabb lett a valaha készült legerősebb V8-as Mercedes-AMG

789 lóerő: még komolyabb lett a valaha készült legerősebb V8-as Mercedes-AMG

Videó: Akkorát robbant a SpaceX Csillaghajója, hogy újra a levegőbe emelkedett

Videó: Akkorát robbant a SpaceX Csillaghajója, hogy újra a levegőbe emelkedett