Balogh Csaba
Balogh Csaba
Tetszett a cikk?

Miután a Vodafone felvásárolta a UPC-t, utóbbi vállalat mobilos ügyfelei több lehetőség közül választhatnak.

A Vodafone elsősorban vezetékes piaci pozíciója és ügyfélköre miatt vásárolta fel a UPC-t, ám az otthoni tévés-netes szolgáltatónak nem kevés mobilos ügyfele is volt. A 2015 márciusában indított UPC Mobil az akkoriban itthon szokatlannak számító korlátlan mobilinternetezési lehetőséget kínált, mellyel az évek során mintegy 100 ezer ügyfelet szerzett.

Őket most megkeresi a Vodafone, és új ajánlatot tesznek nekik – erősítette meg az olvasóinktól származó információt Suba János vállalati kommunikációs igazgató. Elmondta, "matematikai-jogi értelemben korlátlan adathasználatot magában foglaló díjcsomag" ugyan nincs az ajánlott tarifák között, de a szándékuk szerinti legjobb ajánlatot teszik minden ügyfélnek, és "életszerű használatot feltételezve szinte korlátlan" netezési lehetőséget is ajánlanak.

Olvasóinktól származó információk szerint az ajánlott csomag(ok) havi díja magasabb is lehet a régi, UPC Mobil-előfizetés áránál. Suba János ezzel kapcsolatban elmondta: változtatni nem kötelező, aki ragaszkodik a régi díjcsomagjához, az minden további nélkül megtarthatja azt, azaz a UPC Mobilnál aláírt feltételekkel telefonálhat és netezhet tovább. A kommunikációs vezető hangsúlyozta, a UPC-s csomagban kizárólag lassabb, 3G-s mobilnetezési lehetőség van, míg az új, vodás díjcsomagokban nemhogy 4G, de Budapest belső kerületeiben – megfelelő készülékkel – már 5G is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy nyúlra célzott, de a hajtót találta el a rendőr a vadászaton

Egy nyúlra célzott, de a hajtót találta el a rendőr a vadászaton

Füstölt a Kútvölgyi kórház ablaka, a tűzoltók is kivonultak

Füstölt a Kútvölgyi kórház ablaka, a tűzoltók is kivonultak

A Microsoft kiadja böngészőjét az Apple új számítógépeire

A Microsoft kiadja böngészőjét az Apple új számítógépeire