szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hamarosan mindenki számára elérhető lehet a Gmail új funkciója, amelynek segítségével egyetlen levélben több e-mailt is tovább lehet küldeni.

Az, hogy egy e-mailt egyetlen gombnyomással tovább lehet küldeni más címzetteknek is, komoly könnyebbséget jelent a felhasználóknak. Gyakran előfordul azonban – főleg a céges levelezéseknél –, hogy egy témában egyszerre több levelet is tovább kellene küldeni a címzetteknek. Ezt vagy egyesével tudja megtenni az ember, vagy kimásolja a küldendő információt. A Google most erre talált ki egy újdonságot.

Az új funkciónak köszönhetően mostantól csatolmányként tűzhetünk hozzá más e-maileket az elküldendő levelünkhöz – épp úgy, ahogy azt például egy dokumentummal tennénk meg.

A csatolandó leveleket elég kiválasztani a beérkezők közül, majd behúzni őket a küldendő e-mailbe, a rendszer pedig automatikusan csatolja őket.

A funkciót fokozatosan teszi majd elérhetővé a Google, így érdemes lesz időnként ránézni a webes változatra.

Ha kíváncsi a Google újdonságaira, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Benyújtja a lemondását az olasz miniszterelnök

Benyújtja a lemondását az olasz miniszterelnök

Eladhatja a Huawei a P és a Mate-sorozatot is

Eladhatja a Huawei a P és a Mate-sorozatot is

Weinstein áldozatai 17 millió dollárt kaphatnak

Weinstein áldozatai 17 millió dollárt kaphatnak