szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy kis időre feltűnt az Apple adatbázisában az aktuális Apple-okosóra (PRODUCT)RED, azaz piros színű változata, amely nemcsak dizájnos lehet, hanem egy kicsit a betegségek elleni küzdelmet is segítheti.

Évek óta támogatja az Apple az AIDS, a tuberkulózis és a malária elleni küzdelmet speciális, (PRODUCT)RED kiadású termékeivel. Az eszközeit piros színbe öltözteti, és a bevétel egy részét a The Global Fundnak adományozza. 2006 óta az Apple az ilyen termékek széles skáláját értékesítette már, és mintegy 220 millió dollárt (azaz közel 65 milliárd forintnak megfelelő összeget) fordított az említett célra.

Az egyik francia weboldal vette észre az Apple adatbázisában, hogy az aktuális okosóra, azaz az Apple Watch Series 5 is megjelenik ebben a kiadásban (az óra azóta már eltűnt az adatbázisból). A lap értesülése szerint alumínium burkolatos modellről lenne szó, amelynek a piros felülete az iPod touchhoz hasonlítana. Az új színt a már meglévő ezüst, űrszürke és arany alumínium burkolatok mellé kínálnák.

©

Egyelőre még nem tudni, mikor jelenne meg a piros Apple Watch modell, de sokan a tavaszt tartják valószínűnek, abból kiindulva, hogy az Apple 2017 márciusában, illetve 2018 áprilisában mutatta az iPhone 7 és az iPhone 8 (PRODUCT)RED változatát. Okosórát viszont addig még nem kínált ilyen változatban, így az Apple Watch Series 5 lehet az első ilyen termék. Valószínűleg népszerű lesz, miután az Apple piros színben is értékesíti az iPhone 11-et.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Zsinórt feszített az út fölé, kerékpárosok akadtak fenn rajta

Zsinórt feszített az út fölé, kerékpárosok akadtak fenn rajta

Két kép árulkodik arról, hogyan néz majd ki a Samsung Galaxy S21

Két kép árulkodik arról, hogyan néz majd ki a Samsung Galaxy S21

Zseniális fotóval emlékezett Maradonára a Queen gitárosa

Zseniális fotóval emlékezett Maradonára a Queen gitárosa