szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az együtt élő párok közötti viták elkerülésére gondolt a Spotify új, Premium Duo előfizetésének bevezetésével.

Bár a Spotify ingyen is használható, azonban ebben az esetben elég sok megkötést tartalmaz, hogy a reklámokról ne is beszéljünk, úgyhogy érdemes lehet előfizetni rá, miután ez igazán nem mellbevágó összeg, és ennyi pénzért több mint 50 millió zeneszám, valamint több mint 1 millió podcast érhető el hirdetés nélkül.

Kicsivel több mint egy évvel ezelőtt röppent fel a hír egy új előfizetési konstrukcióról, amellyel a Spotify az egy címen élő pároknak kedvez. Akkor még nem lehetett tudni a bevezetés idejét, most viszont már éles a Spotify Premium Duo. 6,49 euróba (azaz körülbelül 2300 forintba) kerül havonta, és ezért a pénzért két külön Premium fiók jár az egy háztartásban élőknek. (Ezek külön 9,98 euróba, azaz mintegy 3500 forintba kerülnének.)

©

Egy exkluzív Duo Mixet is kínál a Spotify, egy rendszeresen frissített lejátszási listát a két előfizető legkedvesebb számaival, emellett egyszerűen lehet megosztani egymással a lejátszási listákat. Akinek már van Spotify-előfizetése, az a szolgáltatáson belül a Fiókáttekintés/Profil útvonalon válthat az új csomagra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új külgazdasági céget alapít a kormány

Új külgazdasági céget alapít a kormány

Fullajtár Andrea a Színművészetiről: Erőszakos hatalomátvétel történik

Fullajtár Andrea a Színművészetiről: Erőszakos hatalomátvétel történik

Jelentősen nőtt az új fertőzöttek száma Olaszországban

Jelentősen nőtt az új fertőzöttek száma Olaszországban