szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha minden jól megy, akkor a Google a szokásos menetrend szerint teszi elérhetővé a mobilokra szánt új operációs rendszerét, az Android 11-et.

Az amerikai helyzet miatt némi csúszással, de június elején közzétette a Google az Android operációs rendszer legújabb változatának bétaverzióját. Az Android 11-et több készülék is megkapta már – hogy melyek, arról itt írtunk –, ennek köszönhetően pedig bepillanthattunk abba, milyen új funkciókat kapnak a felhasználók.

[Nagy újítás jön az Androidba: ha letöröl valamit a telefonjáról, 30 napig még visszahozhatja]

Mindez azonban, ahogy fentebb is írtuk, csak a bétaverzió, ezért a nagy kérdés, hogy mikor debütál minden felhasználó számára az Android 11 végleges változata. Ezt spoilerezhették el most.

Az Android Police szúrta ki azt a videós közvetítést, amit a Google konferenciájának résztvevői számára streameltek, és amelynek előadásában egy dián ott lapult a dátum. Ezek szerint a Google szeptember 8-án tervezi elérhetővé tenni az Android 11-et. Az említett rész a videó 18. percétől látható.

Az Android 10-et egyébként egy évvel korábban, 2019. augusztus 3-án indította útnak a vállalat, így a szeptember 8. reális dátumnak tűnik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kínában halálra ítéltek két kanadait

Kínában halálra ítéltek két kanadait

Már több mint tízmilliárdszor telepítették ezt az androidos appot

Már több mint tízmilliárdszor telepítették ezt az androidos appot

Orbán: A védekezés sikerét az ország intelligenciaszintje dönti el

Orbán: A védekezés sikerét az ország intelligenciaszintje dönti el