szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Charles Csiangot az egész vállalat gyászolja. 56 éves volt.

Életét vesztette a Micro-Star International (MSI) vezérigazgatója, Charles Csiang, miután kizuhant egy tajvani épület hetedik emeletéről – írta a PC Gamer. Az 56 éves Csiangot azonnal kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni – derül ki a Liberty Times cikkéből.

Csiang 1999 óta dolgozott a főleg videokártyáiról ismert tajvani cégnél, elsőként a mérnöki részleg alelnökeként. 2010-ben kinevezték a desktop üzletág vezetőjévé, amelyet egészen 2019-ig töltött be. Csiangot ezután az MSI első emberévé választották.

A tajvani vállalat a Tom's Hardware-nek küldött tájékoztatójában nem osztott meg részleteket az esetről. Mindössze annyit írtak: Csiang a cégnél töltött 20 éve alatt óriási sikereket könyvelt el, amit minden kollégája csodált.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A koronajárvány miatt lassabban éltük fel éves erőforrásainkat

A koronajárvány miatt lassabban éltük fel éves erőforrásainkat

Mindfulness-céget alapított Habony Árpád unokatestvére

Mindfulness-céget alapított Habony Árpád unokatestvére

Horn Gábor: A fideszes oktatáspolitika újabb megbocsáthatatlan kártétele

Horn Gábor: A fideszes oktatáspolitika újabb megbocsáthatatlan kártétele