szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy hírlik, virtuális bejelentést tesz az Apple az iPhone 12-vel kapcsolatban, csakhogy vannak, akik szerint ez nem a konkrét készülékekre vonatkozik.

Megszokhattuk már, hogy mindig szeptember tizenvalahányadikán kerül sor az az évi iPhone-család bejelentésére, azonban a világot sújtó koronavírus-járvány idén keresztül húzta a számításokat. Éppen ezért – írja a SlashGear – némi izgalmat váltott ki egy hétvégi Twitter-poszt, amelyben a tech youtuber Jon Prosser azt állította, hogy szeptember 8-án sajtóközleményt ad ki az Apple, amelyben – utalt rá korábban – nem csupán az iPhone 12 vagy az Apple Watch 6 szerepelhet, hanem akár egy új iPad is.

A Bloomberg szerkesztője, Mark Gurman szerint a valóság ehhez képest kissé unalmasabb lehet. Gurman szerint a kedden csak az iPhone 12 tényleges bejelentési dátumát jelentik be. Ez utóbbi virtuális eseményen történhet, mertelég balgaság volna azt gondolni, hogy az Apple csak egy egyszerű sajtóközleményt ad ki az év egyik legfontosabb mobileszközéről.

Azt azért a SlashGear is megjegyzi, hogy egyáltalán nem szokatlan, hogy a vállalatok, különösen az Apple, előre bejelentenek egy nagy bejelentést, így Gurman álláspontjareálisnak tűnhet. Viszont az is lehetséges, hogy az Apple úgy dönt, az iPad bejelentését egy egyszerű sajtóközleménnyel intézi el.

Akármikor is lesz a bejelentés, az iPhone 12 szállításának viszonylag nagy késése várható, az iPhone 12 Pro esetében már novemberről beszélnek. Ettől függetlenül az Apple igencsak optimista legújabb telefonjai fogadtatását illetően.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kicsi iPhone sosem volt még ennyire jó: teszten az iPhone 12 mini

Kicsi iPhone sosem volt még ennyire jó: teszten az iPhone 12 mini

Holnaptól +100 GB ingyenes mobilnetet ad a Telenor az otthoni felhasználóknak

Holnaptól +100 GB ingyenes mobilnetet ad a Telenor az otthoni felhasználóknak

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon