szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Twitter legújabb, Fleets névre keresztelt funkcióját már több felhasználó is megkapta, ám a visszajelzések szerint nem, vagy csak alig működik.

A Twitter a hét elején jelentette be, hogy a lassan egy éve tartó tesztelés eredményeként mindenki számára elérhetővé teszi a platform legújabb funkcióját: a Fleets lényege, hogy a felhasználó által közzétett Twitter-bejegyzések 24 óra után eltűnnek – vagyis lényegében a jól ismert Snapchat-funkció lemásolásáról van szó. (Melyet azóta a Facebook és az Instagram is lemásolt, ez a Stories.)

Ahogy az egy újdonság érkezésénél lenni szokott, néhány napba beletelhet, mire mindenki megkapja a frissítést. Úgy tűnik azonban, hogy ezúttal a szokásosnál többet kell majd várni rá. A cég egy Twitter-bejegyzésben jelentette be, hogy átmenetileg lassítják az új funkció kiadását, miután a bevezetésénél "teljesítménybeli és stabilitási problémák merültek fel".

A TechCrunch szerint a felhasználók arra panaszkodnak, hogy a szolgáltatás minden egyes használatkor akadozik vagy lefagy, sőt, bizonyos esetekben még össze is omlik miatta a Twitter app. A cég elismerte a hibát, és jelezte: dolgoznak annak elhárításán.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus elleni antitestet mutattak ki egy egészséges újszülött szervezetében

Koronavírus elleni antitestet mutattak ki egy egészséges újszülött szervezetében

Montenegró és Szerbia kölcsönösen kiutasította egymás nagykövetét

Montenegró és Szerbia kölcsönösen kiutasította egymás nagykövetét

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik