szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az összehajtható telefonok, köztük a Samsung Galaxy Z Flip, nem tartoznak az olcsó eszközök közé. Viszont ez utóbbiból érkezhet egy „Lite” változat, ami talán többek számára lehet elérhető.

A legújabb hírek szerint a Samsung már dolgozik a Galaxy Z Flip „lite-osabb”, azaz olcsóbb változatán. Túl sok részletet a hírt megosztó Ross Young sem tárt fel, ő csupán annyit osztott meg, hogy az olcsóbb változatnál is ugyanazt az UTG-t (Ultra Thin Glass) ultravékony üveget fogják használni, mint az eredeti eszköznél. Ez persze ellentétes azzal, amit egy lehetséges Galaxy Z Fold Lite kapcsán pletykáltak, nevezetesen, hogy a költségcsökkentés érdekében műanyagot használnának hozzá.

Feltételezhető, hogy a Galaxy Z Flip Lite ezen kívül is sok funkciót kölcsönöz majd az újdonság a nagyobb testvértől, de persze nem lesz olyan erős, mint az elődje (ami érthető is, hiszen egy olcsóbb változatról beszélünk).

Az említett tipster egyébként meglehetős pontossággal szivárogtat a kijelzőkkel kapcsolatban, és tény, hogy egy Z Flip Lite megoldaná az egyik legnagyobb problémát az összehajtható eszközökkel kapcsolatban, méghozzá az árkérdést.

Egyelőre persze némi szkepticizmussal kell kezelni a fentieket, ugyanis korábban már hallani lehetett arról, hogy lesz Galaxy Z Fold Lite, azonban éppen a szóban forgó tipster hintette el, hogy a Samsung leállította ezt a projektet. Hogy mi lehet a háttérben, arról nem tudni, de elképzelhető, hogy ugyanezen okból a Z Flip Lite-ból sem lesz kézzel fogható valóság. Mindenesetre figyeljük és megosztjuk az ezzel kapcsolatos híreket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Közel 1500 forint, ha utólag javítani akarunk egy adatot az e-matricán, de van ingyenes megoldás is

Közel 1500 forint, ha utólag javítani akarunk egy adatot az e-matricán, de van ingyenes megoldás is

Az orvostörvény élesedése előtt modellváltásba hajszolnák az orvosképző egyetemeket

Az orvostörvény élesedése előtt modellváltásba hajszolnák az orvosképző egyetemeket

Nyomozók jelentek meg Galambos Lajosék házánál

Nyomozók jelentek meg Galambos Lajosék házánál