szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már a következő hónapban bemutatkozhat az Apple újabb vezeték nélküli fülese. A legújabb információk szerint az AirPods 3 fontos dizájn- és funkcióbeli változásokkal érkezik.

Korábban már kiszivárgott, hogy március elején mutathatja be az Apple valóban vezeték nélküli (TWS) fülhallgatójának legújabb változatát, az Apple AirPods 3-at. Bár kezdetben sokan támadták az eredeti AirPodsok kialakítását, mondván, olyanok, mintha az EarPodok vezetékét levágták volna, azonban később a tartozékgyártók sorra lemásolták ezt a „lógó szárú” kialakítást.

Az Apple persze mindig finomít valamit a termékein, és úgy tűnik az most sem lesz másképp: a legújabb – megfizethető – füles állítólag az AirPods Próból vesz majd át jellemzőket. A legfontosabb talán, hogy – az 52audio szerint – az AirPods 3 az AirPods Próhoz hasonló in-ear, azaz mélyen a fülbe helyezhető kialakítással fog érkezni, választható fülharangokkal, azaz nem csak úgy lóg majd a fülön. A szár szintén rövidebb lesz, akár az AirPods Próénál is rövidebb, ami összhangban lesz a kisebb töltőtokkal.

©

A tervezésbeli változások mellett funkciófrissítésre is számíthatunk. Az AirPods 3 is megkaphatja az aktív zajszűrést, az áttetsző módot (ami bejuttatja a fülbe a környezet hangjait), nyomásérzékelőt a zene vezérléséhez, illetve a belső és küldő nyomás kiegyenlítésébe segítő szellőzőket. Azaz elég sok mindent az AirPods Próból, de – várhatóan – annál alacsonyabb áron.

Korábban még arról volt szó, hogy március közepén lehet egy Apple-rendezvény, amelyen bemutatják ezt a fülest is. Azonban azóta olyan hírek érkeztek, hogy nem tart ilyet az Apple, szóval csak egy egyszerű bejelentésre számíthatunk március elején.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megint elhalasztották az új Mission: Impossible és a Top Gun 2 premierjét

Megint elhalasztották az új Mission: Impossible és a Top Gun 2 premierjét

A rendőrök élesztettek újra egy 15 éves fiatalt a Király utcában

A rendőrök élesztettek újra egy 15 éves fiatalt a Király utcában

Fülöp herceg halála után egy időre a királynő is visszavonul, nemzeti gyász kezdődött az Egyesült Királyságban

Fülöp herceg halála után egy időre a királynő is visszavonul, nemzeti gyász kezdődött az Egyesült Királyságban