szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Meglepő eredménnyel zárult a Pew Research Center legutóbbi, a fiatalok és az internet kapcsolatát vizsgáló felmérése.

Meglepő eredménnyel zárult a Pew Research Center legutóbbi, a fiatalok és az internet kapcsolatát vizsgáló felmérése. A 18-29 éves korosztály internetezőinek több mint a fele (53%) azért csatlakozik nap, mint a nap a netre… mert… csak!

Nem tévedás: a felmérés szereplői nem igazán tudták megindokolni netezésük célját. Nem munka, nem internetes játék, nem csevegés, csak „szörfözés”. A Wahsington Post szerint ebben nincs semmi meglepő, mivel a kutatásban nem volt lehetőség arra a válaszra, hogy a netezés oka a „fun”, azaz csak jól akarják érezni magukat. Valószínűleg jobban járnak, mintha tévéznének… Hiszen bármennyire is céltalan lehet egy neten szörfölve eltöltött délután, annyira nem lehet butító, mint egy hasonló kaliberű tévézés…

 

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán Viktor külön posztban búcsúzik az elhunyt Igaly Diánától

Orbán Viktor külön posztban búcsúzik az elhunyt Igaly Diánától

Kétséges Harry részvétele Fülöp herceg temetésén

Kétséges Harry részvétele Fülöp herceg temetésén

20 milliárd dollárt bukott egyetlen nap alatt egy amerikai milliárdos

20 milliárd dollárt bukott egyetlen nap alatt egy amerikai milliárdos