szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Egy jópofa ingyenes alkalmazással, amelyet a meglehetősen találó History Viewer névvel illettek készítői, a...

Egy jópofa ingyenes alkalmazással, amelyet a meglehetősen találó History Viewer névvel illettek készítői, a legapróbb részletekig visszakövethetjük, hogy egy adott windowsos gépen a különféle böngészőkben (IE, Firefox, Chrome) merre is járt a felhasználó. Emellett megnézhetjük a letöltött "sütiket", a letöltési listákat stb. is. Sőt, a Windows különféle előzményeit is végignézhetjük (keresések, csatlakoztatott USB háttértárak, Megnyitás/Mentés ablak használat stb.). A listákat nem csak a programban tallózhatjuk, hanem lehetőségünk van exportálni is mindent, HTML formátumú jelentésként. A program nem takarít, e célra van a készítőknek másik alkalmazásuk (természetesen az már fizetős), de arra, hogy mindent egy felületen átnézzünk, tökéletes. Takarítani pedig nem is kell talán jobb, mint az ingyenes Ccleaner.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhunyt Hajdufy Miklós televíziós filmrendező

Elhunyt Hajdufy Miklós televíziós filmrendező

Kiléptetné Németországot az unióból az AfD

Kiléptetné Németországot az unióból az AfD

Megint elhalasztották az új Mission: Impossible és a Top Gun 2 premierjét

Megint elhalasztották az új Mission: Impossible és a Top Gun 2 premierjét