szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Személy szerint én még mindig sajnálom, hogy megszűntek a régi, igazi „dobozos” játékok, és felváltotta őket az igen...

Személy szerint én még mindig sajnálom, hogy megszűntek a régi, igazi „dobozos” játékok, és felváltotta őket az igen unalmas, vékony, DVD-tokos csomagolás. Ezzel elvesztek a mókás, különböző alakú, méretű és színű dobozok, nem is beszélve a hatalmas (sokszor kihajtogatható) grafikákról, borítókról és egyéb finomságokról. Teljesen nem veszett a múlt ködébe a dolog, a hagyomány tovább él a CE („Collector’s Edition”, azaz gyűjtői kiadás) verziókban, igaz, sokkal drágábban.

De legalább még több extrával! A BlizzCon alkalmával most kiderült, mit fog tartalmazni a Diablo III CE változata, lássuk! Nos, lesz benne egy több, mint 200 oldalas album, tele különböző concept-art, BTS (behind the scenes) és egyéb képekkel és festményekkel. A kulisszatitkok kedvelőit további BTS anyagok várják a mellékelt „…így készült…” DVD-n, egy filmecske és extrák formájában. Igazi CE kiadáshoz méltón, természetesen benne lesz a csomagban a játék zenéje (24 zeneszám) egy külön CD-n. Kapunk ezen felül egy „diablós”, 4GB-os USB pendrájvot (must have!), aminek tartója koponya formájú… A CE kiadás vásárlói a játékon belül is találnak majd extrákkal: páncélok, fegyverek, és az ilyenkor szokásos virtuális javak. A CE kiadás ára megközelítőleg 100 dollár lesz, és persze a doboza is elég szép.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Netflix, Spotify és YouTube is lesz az érkező PlayStation 5-ön

Netflix, Spotify és YouTube is lesz az érkező PlayStation 5-ön

Bezárt az iskola, otthon tanul a 10 éves, beteg mártélyi kisfiú

Bezárt az iskola, otthon tanul a 10 éves, beteg mártélyi kisfiú

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja