szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Sokáig nem is hittük, hogy ez megtörténhet.

Sokáig nem is hittük, hogy ez megtörténhet. Megtörténhet, hogy többé nem száll fel a jól ismert felségjellel Malév-gép, hogy a gépmadarakat elviszik szétszerelni.

Bár már két hét telt el a hír bejelentése óta, valójában csak keveset tudunk a tényekről. kevés adatot ismerünk a nemzeti légitársasággal kapcsolatban. Ez változhat most meg, ugyanis Jámbor Gyula szakújságíró, a légitársaság utóbbi éveinek figyelmes szemlélője könyvet írt a Malév végnapjairól. Nem csak a csődbejelentés utolsó napjának történéseit ismerhetik meg az olvasók, a szerző ugyanis elemzi a bukás lehetséges okait, s vezetőkre vonatkozó intimitásokat, cégstílusokat is megismerhetünk a könyv lapjait forgatva.

A kiadvány külön érdekessége, hogy három változatban vásárolható meg: e-verzióban, ez a legkedvezőbb áru, emellett színes borítóval, de fekete-fehér fotós nyomtatott kiadásban, illetve végig színes illusztrációkkal, képekkel közreadott könyv-variánsban.

Aki a legmodernebb technikára szavaz, az a könyv megvásárlása után epub, pdf vagy prc formátumban töltheti le, így különféle könyvolvasókon, tableteken, számítógépen vagy Kindle Fire-en is olvashatja.

A könyvről itt találnak további információkat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezért ne hagyja nyitva soha az autóját, amíg vásárol

Ezért ne hagyja nyitva soha az autóját, amíg vásárol

A Belkin új telefontartója mindig arra fordítja az iPhone-t, amerre a használója van

A Belkin új telefontartója mindig arra fordítja az iPhone-t, amerre a használója van

A londoni taxisok sorban állva, autójukat kidíszítve búcsúznak Fülöp hercegtől

A londoni taxisok sorban állva, autójukat kidíszítve búcsúznak Fülöp hercegtől