szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Elder Scrolls rajongók titokban bíztak benne, hogy az Oblivion után a sorozat következő  epizódjában is hallhatják...

Az Elder Scrolls rajongók titokban bíztak benne, hogy az Oblivion után a sorozat következő  epizódjában is hallhatják Patrick Stewart hangját. Nos, bár Stewart nem fog szerepelni, a tegnap nyilvánosságra hozott lista szerint a Skyrim szinkronszínészei nélküle is igen erős mezőnyt képviselnek.

Hallhatjuk majd Max Von Sydow (The Exorcist, Minority Report), Lynda Carter (Wonder Woman), Michael Hogan (Battlestar Galactica), Joan Allen (The Contender, The Bourne Ultimatu) valószínűleg fantasztikusan jó szinkronjait. A sztori főbb szereplőinek hangján kívül a támogató karakterek hangjait is kiváló színészek bitzosítják: Vladimir Kulich (The 13th Warrior, Smoking Aces), Claudia Christian (Babylon 5), George Coe (Transformers: Dark of the Moon, Saturday Night Live). A játék egy hónap múlva már (október 11.) kapható lesz, nem kell már sokat várnunk! Azért kár, hogy Patrick Stewart ezúttal nem szerepel… Apropó, szinkron... Ha kíváncsiak rá, ki a világ öt leghíresebb játék-szinkronhangja, ebben az írásunkból kiderül!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szenteltvíz járvány idején: mit tanácsolnak a templomlátogatóknak?

Szenteltvíz járvány idején: mit tanácsolnak a templomlátogatóknak?

Liu Shaoang világbajnok 500 méteren

Liu Shaoang világbajnok 500 méteren

Megöltek két embert a Fejér megyei Kislángon

Megöltek két embert a Fejér megyei Kislángon