szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Google… Felhő. Felhő… és Google.

Google… Felhő. Felhő… és Google. Érdemes ízlelgetni és ismételgetni ezt a szótársítást, pár év és valószínűleg úgyis egybeforr a kettő.

A Google az Android mellett már most is szinte csak a cloud megoldásokra koncentrál. Ezzel persze nincsenek egyedül, ugyanezt teszi az Apple, az MS sőt még a HP is. A legújabb, Chrome 16 frissítés ezúttal a felhő-nyomtatásban alakít: a fejlesztett alkalmazás és hálózat segítségével akár hatmillió nyomtatót érhetünk el a felhőn és persze a böngészőn keresztül. A szokásos CTRL+P (vagy CMD+P) megnyomásával a Chrome immár az új, felhő-nyomtató felületet hozza fel a Chromebook felhasználók legnagyobb örömére. (Persze továbbra is választhatunk lokális nyomtatót, ha rendelkezünk eggyel). A print-cloud felület a napokban történő foltozásokkal teljesen egységessé válik a Chrome böngészőben, a Chrome OS-ben és az Androidos táblagépekben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eső, hó, hideg és tél jön

Eső, hó, hideg és tél jön

Alig van már pénzük a cirkuszoknak, még egy évet nem élnek túl

Alig van már pénzük a cirkuszoknak, még egy évet nem élnek túl

GKI: az emberek úgy érzik, pénzügyi helyzetük javul

GKI: az emberek úgy érzik, pénzügyi helyzetük javul