szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Tegyük fel, azért nem jut el a konditerembe, mert sok idejét felemészti a munkája, amit számítógép előtt ülve kell...

Tegyük fel, azért nem jut el a konditerembe, mert sok idejét felemészti a munkája, amit számítógép előtt ülve kell végeznie. Hogy a napi 8-10 órás egy helyben ülés mennyit is árt a szervezetének, arra legfeljebb akkor gondol, mikor felállva majdnem összecsuklik elgémberedett lábain, fáj a háta, a csuklója. A Forbes.com weboldalon remek gyakorlatokat találhatnak, amelyek azonnal, helyben végezhetők, s amelyekkel legalább valamennyire ellensúlyozható a napi munka nem túl egészséges hatása. (A hirdetés alatt folytatjuk.)

A tornagyakorlatok értelmezéséhez még különösebb angoltudásra sincs szükség, hiszen a rajzos ábrák egyértelműen eligazítanak (a jobbra-balra mutató nyilakkal lépkedhetünk a gyakorlatok között. Ugye emlékeznek még: egy kicsi mozgás mindenkinek kell…

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!