szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Samsung bemutatta a Galaxy Ace készülék új, erősebb verzióját, a Galaxy Ace Plust.

Forrás: eches.net

A Samsung bemutatta a Galaxy Ace készülék új, erősebb verzióját, a Galaxy Ace Plust. A 3,65 hüvelykes, HVGA felbontású (320x480) kijelzővel szerelt, 7,2 Mbit/s HSDPA és wifi-kapcsolattal rendelkező készüléket erőteljes, 1 GHz órajelű processzor hajtja. A felhasználók számára a multimédiás tartalmaknak 2 GB-ot, az alkalmazásoknak pedig 1 GB-os tárhelyet szántak, illetve a készülék RAM-ját 278 MB-ról 512 MB-ra növelték.   

Az Android 2.3 Gingerbread operációs rendszernek és a Samsung TouchWiz felületnek köszönhetően a GALAXY Ace Plus gyorsabb és hatékonyabb, mint elődje. A készülékben számos új funkció is megtalálható, például a felhasználók ezentúl zenelejátszás közben is láthatják, melyik szám lesz a következő. Beállítható továbbá a hívások elutasítása esetén küldött automatikus SMS, illetve tiltólista azok számára, akiknek a hívása nem kívánatos. A készülék további újdonsága a ThinkFree alkalmazás, amely lehetővé teszi az Office dokumentumok (Excel, Word PowerPoint) olvasását és szerkesztését is.   

A Galaxy Ace Plus telefonon elérhető a Samsung Social Hub és Music Hub, illetve telepíthető a ChatON szolgáltatás is, amellyel bármilyen okostelefonos platformon levő felhasználókkal lehet csevegni, vagy tartalmakat megosztani. Mindehhez ráadásul a tulajdonosok felhasználónevek helyett a telefonszámaikat használhatják önmaguk azonosítására. A készülék valamivel vékonyabb lesz az elődjénél, a súlya nagyjából 115 gramm.

A Galaxy Ace Plus előreláthatólag tavasztól kapható Magyarországon, ára a Galaxy Ace bevezető árához hasonlóan fog alakulni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Emmi: Lehet használni mobiltelefont a Covid-osztályokon

Emmi: Lehet használni mobiltelefont a Covid-osztályokon

A tízfős Volner Párt szerint nekik nem probléma, ha 71 jelölt kell az országos listához 2022-ben

A tízfős Volner Párt szerint nekik nem probléma, ha 71 jelölt kell az országos listához 2022-ben

Rekordot döntött, de otthagyja az Instagramot David Attenborough

Rekordot döntött, de otthagyja az Instagramot David Attenborough