szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A legtöbb rajongó értetlenül áll a jelenség előtt: miért nem ötvözi az Apple két legsikeresebb termékét?

A legtöbb rajongó értetlenül áll a jelenség előtt: miért nem ötvözi az Apple két legsikeresebb termékét? a Macbook és az érintőképernyős iPhone/iPad hibrid elképzelés érdekes, a rajongók gyártják is a koncepció- és Photoshop képeket, rendereket szorgosan. Az álmodozás és az üzleti élet azonban nem mindig ugyanaz: bár az ötlet jó, egyelőre ne várjuk az Apple csodagépét. A Cnet beszámolója szerint, a második negyedéves Apple-meeting alkalmával az egyik elemző felvetette a szokásos „Windows 8 és táblagépek” témát, azaz kell-e a cégnek lépnie erre valamit, illetve, hogy milyen irányba fogja befolyásolni a táblagép piacot egy akkora mamut-szereplő megjelenése, mint az MS.

Ilyen esetekben mindig előkerül a Macbook/touch hibrid ötlete, egy ilyen, félig-táblagép, félig Macbook eszköz gondolatával már Jobs is kacérkodott. Tim Cook azonban határozottan leszavazta az ötletet, ami nem túl nagy meglepetés: korábban a WSJ-nek adott interjújában már kifejtette, hogy nem érdekli ez az elképzelés. Belátható időn belül nem lesz MacbookPad – kár, mert az ötlet elég jónak tűnik.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
5 ötlet, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon

5 ötlet, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon

Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Szenvedélyei közül a külpolitikában jut a legmagasabbra Biden külügyminiszter-jelöltje

Szenvedélyei közül a külpolitikában jut a legmagasabbra Biden külügyminiszter-jelöltje