szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Tele a szekrény a különböző iPhone tokokkal de te valami igazán menőre vágysz?

Tele a szekrény a különböző iPhone tokokkal de te valami igazán menőre vágysz? A Freshfiber old school okostelefon kiegészítői lehet épp a te ízlésedre vannak szabva.

Sokakat elkapott a régi idők bája, ezért nem tud kimenni a divatból máig az analóg fényképezés, a magnókazetta illetve a régi, hordozható "boom box" sem.

Ezt lovagolta meg a Freshfiber, csak egy kicsit máshogy: technikai fejlődésüknek hála minden tokot 3D nyomtatóval nyomtatnak, így több mozgatható alkatrésszel is rendelkezik, ami már készen érkezik a terméken.

Itt van elsőnek a klasszikus magnókazetta tok, aminél arra is ügyeltek, hogy ujjal vagy cerkával vissza tudjuk csévélni a képzeletbeli szalagot (ugye mindenki emlékszik?).

©

Ha az analóg fotó rabjai vagytok, akkor kötelező darab a régi fényképezőt imitáló kiegészítő, aminek a lencsevédőjét is elhúzhatjuk, ha vészes az idő.

©
©

És végül a klasszikus, hordozható hi-fi, a boom box. Arról is gondoskodtak, hogyha talpra szeretnénk állítani, akkor azt könnyedén megtehessük a hátoldalán lévő lábbal.

©
©

Lassan itt a jó idő, így ideje elkezdeni a telefonokat előkapni a zsebből, és felturbózni!

Forrás: behance.net

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
95 milliárd dollárt hozott egy ír testvérpár hétsornyi kódja

95 milliárd dollárt hozott egy ír testvérpár hétsornyi kódja

Tízezer tesztet osztott szét a főváros a kerületek között az iskolanyitás előtt

Tízezer tesztet osztott szét a főváros a kerületek között az iskolanyitás előtt

Az ukránok és a csehek az oroszok, a magyarok az ukránok miatt aggódnak

Az ukránok és a csehek az oroszok, a magyarok az ukránok miatt aggódnak